Over Jouke

Waarom een persoonlijke touch uw evenement versterkt

Mijn naam is Jouke de Vries (1952), eventspecialist.

Al meer dan 30 jaar ben ik actief in de evenementenbranche. Eerst jarenlang onder mijn eigen naam, nu met het evenementenbureau to be in Touch Events. Die naam heb ik natuurlijk niet voor niets gekozen. Want ik denk dat juist persoonlijke aandacht in mijn vak het verschil maakt.

In de wereld van evenementenbureaus is het nogal druk. Er valt dus veel te kiezen. Toch zag ik het aanbod steeds meer hetzelfde worden. Ik vind dat zonde. Want door samen te ontwikkelen, echt partner te zijn, kom je tot maatwerk. En dus een unieke belevenis.

Na mijn eerste twijfel of hier daadwerkelijk behoefte aan is, heb ik besloten me met to be in Touch Events te richten op hoogwaardige zakelijke evenementen op maat. Met heldere beleefthema’s, een totaaloplossing en bovenal: een persoonlijke touch. En daar blijkt gelukkig veel vraag naar!

Door de vele enthousiaste reacties en samenwerkingen ben ik er nu van overtuigd dat to be in Touch Events ook de komende jaren mensen zal blijven raken. Want dat persoonlijke contact is niet alleen het mooiste onderdeel van mijn vak, het zorgt ook voor onvergetelijke evenementen.

Naast het organiseren van evenementen ben ik stadionspeaker bij S.C. Heerenveen, sluit ik huwelijken als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand en geef ik mijn ziel en zaligheid voor mijn Stichting Stamppotje. Inmiddels zorgen we ervoor dat zo’n 200 kinderen in Sri Lanka dagelijks een warme maaltijd krijgen.

Jouke de Vries, Eventspecialist

Handtekening Jouke de Vries, Eventspecialist

Uiteraard geheel vrijblijvend!

Geïnterviewd of besproken in: