Totaalpakket

Bouwstenen toepassen naar wens

Hoe je je bedrijfsevenement ook voor ogen hebt, onze bouwstenen helpen invulling te geven.
To be in Touch Events kan volledig ontzorgen. Zullen we samen bouwen?

Bijzondere locaties

Groot of juist kleinschalig, maar altijd sfeervol. Wij adviseren graag in locaties die jou op het lijf geschreven zijn. En wil je op jullie eigen locatie vieren, dan kan dat uiteraard ook!

Artiesten in elk genre

Meer dan 30 jaar ervaring heeft ons een enorm netwerk opgeleverd. Daardoor kunnen we enorm veel artiesten voorstellen. Uit elk genre en voor elke setting.

Catering in elk thema

Een belevenis kan niet zonder overheerlijk eten en drinken. Onze cateringpartners verrassen je gasten graag met een aanbod op maat, waar dan ook.

Presentatie en dagvoorzitters

Een dag die op rolletjes verloopt? Dat vraagt om een ervaren dagvoorzitter of presentator. Zo kun je achterover leunen en genieten.

Entertainment

Maak je evenement compleet met entertainment die bijdraagt aan de totaalbeleving. Benieuwd? We hebben alvast een paar interessante ideëen, laat je verrassen!

Ik hou van Quiz op maat

Uniek in zijn soort. Het ‘Ik hou van Holland’ format, maar dan op maat gesneden! Een volledig verzorgd spel, gericht op je bedrijf of branche. Inclusief decor en presentator.

Inspirerende gastsprekers

Voeg extra energie toe aan je evenement en boek een inspirerende gastspreker. Bijvoorbeeld uit je branche, de topsport of de muziekwereld. Wij regelen het!

Licht & geluid

Helemaal opgaan in de sfeer van de avond? Dat kan niet zonder professioneel licht & geluid. Wij verzorgen het, op elke locatie.

Decor & interieur

Versterk de uitstraling van je evenement. Wij adviseren graag over sfeervolle oplossingen in decor en interieurstyling op locatie. Praktisch en tegen een scherpe prijs.

Logistiek

Een evenement op locatie zonder zorgen? To be in Touch Events zorgt voor vervoer van je gasten! Zo komt iedereen onbezorgd thuis na een heerlijk feest.

Communicatie

Uitnodigingen? Bedankjes? Online of in print? Wij verzorgen het. En geven je evenement daarmee extra attentiewaarde.

Uiteraard geheel vrijblijvend!

Uiteraard geheel vrijblijvend!

Unieke evenementen verzorgd in samenwerking met:

Unieke bedrijfsevenementen verzorgen in samenwerking met: