Zilveren jubileum bij Visserijdagen Harlingen

57e editie

De Visserijdagen in Harlingen zijn van start gegaan. Een vierdaags evenement, dat alweer voor de 57e keer georganiseerd wordt. Natuurlijk met prachtige historische schepen in de havens, maar ook met volop muziek, dans, kunst, gastronomie en sport. Dat wordt gegarandeerd een feestje, zeker met het zonnige weer van nu!

Extra feestelijk

Voor mij persoonlijk is het een extra feestelijke editie. Want deze zomer is het de 25e keer dat ik entertainment leverancier van dit bijzondere evenement ben! In al die jaren heb ik al heel wat aansprekende artiesten mogen verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan Jan Rietman, Jan Vayne, Edsilia Rombley en Andre Rieu.

Stijlvol Openingsconcert

Dit jaar treedt Brace op tijdens de opening. En ik mag wederom de presentatie voor mijn rekening nemen. Dat geldt ook voor het stijlvolle Openingsconcert in de Grote Kerk, waar Arwin Kluft met pianist en Big, Black & Beautiful op het podium staan. Ik heb er zin in, wie weet tot ziens op deze zomerse editie van de Harlinger Visserijdagen!

Leave a Reply 2 comments

Paul Kwast - 7 years ago Reply

Van harte Jouke. Vergeet ook Wibi Soerjadi bij 40ste editie.
Verder tientallen andere. Altijd perfect geregeld met Jouke ( to be in touch)

    Jouke - 7 years ago Reply

    Ja inderdaad Paul ook Wibi en vele anderen he!! Dankjewel voor het compliment!! Het was en is nog steeds een feest om ieder jaar weer de programmering te mogen doen!

Leave a Reply: